CycleDreams is verhuisd

Vier jaar na de start van CycleDreams heb ik besloten dat het tijd is voor de volgende stap voor mijn bedrijf. Per 26 november is CycleDreams van Maastricht naar Arnhem verhuisd. 23 november a.s. was ik voor het laatst in Maastricht geopend.

Per 14 januari 2020 opent CycleDreams haar deuren op de Geelgorslaan 42, 6823CH te Arnhem. De website, telefoonnummer en e-mailadres blijven hetzelfde.

Ondanks dat mijn winkel in Maastricht zal sluiten, hoop ik u in de toekomst vanuit Arnhem te kunnen blijven bedienen. U kunt uw materiaal vanaf medio januari 2020 insturen waarbij ik volgens gebruikelijke weekplanning uw opdrachten persoonlijk uitvoer. Heeft u geen doos om uw fiets in te vervoeren? Dan stuur ik er één naar u op. U kunt uw fiets, vork/demper of wielset aanmelden via het aanmeldformulier.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle opdrachten die ik de afgelopen vier jaar met plezier uit heb mogen voeren en ik hoop dat ik uw opdrachten nog vele jaren mag blijven uitvoeren.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust even contact met mij op.

Vanwege mijn verhuizing en verbouwing ben ik tot medio januari telefonisch niet bereikbaar. U kunt mij het beste per mail benaderen.

Benieuwd naar de nieuwe ruimte en naar de voortgang? Klik dan hier.