Materiaal aanmelden

Is Arnhem wat ver weg om uw materiaal langs te brengen? U kunt uw materiaal ook insturen. Meld hiervoor uw materiaal aan via onderstaand formulier. Zorg ervoor dat u uw materiaal goed inpakt voor verzending.

Hoe werkt het?

1. U meldt uw materiaal aan via onderstaand formulier. Vul alle verplichte velden in om uw materiaal aan te melden. U krijgt binnen twee werkdagen bevestiging. U krijgt een herstelnummer toegewezen. Noteer deze duidelijk op de doos. Zo kan ik zien van wie de zending komt.

2. Stuur uw materiaal op naar:
CycleDreams
Geelgorslaan 42
6823CH , Arnhem (NLD)
o.v.v. uw herstelnummer.

3. Ik ga uw materiaal persoonlijk inspecteren op de punten die u heeft doorgegeven. Mijn bevindingen neem ik altijd eerst telefonisch en/of per mail met u door. Ik geef dan een advies met een prijsafspraak en een datum dat ik uw materiaal weer gereed heb. Heeft u al materiaal in bezit dat gemonteerd moet worden op uw fiets? Stuur het gerust mee.

4. Als u akkoord bent met de gemaakte afspraken ga ik voor u aan de slag en zorg ik ervoor dat uw materiaal voor de deadline weer gereed is. U krijgt per mail een factuur die u voor retourzending dient te voldoen.

5. Uw materiaal is gereed en de factuur is voldaan. Uw materiaal komt weer retour.

Wat kan ik insturen?

U kunt zowel fietsonderdelen als complete fietsen insturen. Voorvorken, dempers, dropper posts , wielsets of losse wielen kunnen allemaal ingestuurd worden.

Voor fietsen geldt dat enkel mountainbikes en racefietsen ingestuurd kunnen worden. Het aanbieden van stadsfietsen is helaas niet mogelijk.

Heeft u vragen of een specifiek verzoek? Stel ze gerust.

Moet ik mijn materiaal aanmelden?

Indien u uw materiaal wilt brengen, dan moet u daarvoor een afspraak maken. Dat kan per mail, via onderstaand formulier, telefonisch of in de winkel. Wilt u uw materiaal naar mij opsturen? Dan ontvang ik graag een ingevuld formulier zodat ik weet van wie het materiaal komt, wat er mee moet gebeuren en waar het heen moet.

    Meld hier uw materiaal aan


    Complete fiets (racefiets)Complete fiets (mountainbike)Complete fiets (trekking)Los onderdeel verende voorvorkLos onderdeel demperLos onderdeel dropperLos wielWielset